TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBETLER-BREZİLYA, 11 EYLÜL 2020

11 Eylül 2020 TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBETLER-BREZİLYA, 11 EYLÜL 2020
TİCARET MÜŞAVİRLERİMİZLE ELEKTRONİK SOHBETLER-BREZİLYA, 11 EYLÜL 2020

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Müşavir ve Ataşeleri ile Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantıları düzenlendiği belirtilmekte ve 11 Eylül 2020 Cuma günü, 15:30-17.00 saatleri arasında Brezilya Federal Cumhuriyeti'nde görev yapmakta olan Ticaret Ateşemiz ile bu ülkede iş yapmakta olan iş insanlarımızın konuşmacı olarak katılarak tecrübelerini paylaşacağı e-sohbet toplantısı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinliğin programı ve kayıt linkiine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.