TOBB VE GOOGLE’DAN, KÜÇÜK İŞLETMELERİN DİJİTALLEŞMESİ İÇİN İŞBİRLİĞİ

23 Mart 2021 TOBB VE GOOGLE’DAN, KÜÇÜK İŞLETMELERİN DİJİTALLEŞMESİ İÇİN İŞBİRLİĞİ
TOBB VE GOOGLE’DAN, KÜÇÜK İŞLETMELERİN DİJİTALLEŞMESİ İÇİN İŞBİRLİĞİ

 

Sayın Üyemiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Google, Türkiye’deki küçük işletmelerin dijitalleşmesine yönelik “Küçük İşletmeler için Google” platformunu kullanıma sundu. Platform işletmelerin; dijital dünyadaki varlıklarını, güçlendirerek devam ettirebilmelerine destek sağlayacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu; “Bu platform küçük işletmelerin işlerini dijitale taşımaları için bir fırsat” derken Google Türkiye Ülke Direktörü Mehmet Keteloğlu, “Yeni normal koşullarında rekabetin yolunun dijitale yönelmekten geçtiğini” söyledi.​

"Küçük İşletmeler için Google” adındaki platform; dijital ekonominin bir gerçeği olarak işletmelerin internetteki varlığını oluşturması, müşterilerine farklı online kanallar üzerinden satış yapmasının desteklenmesi ve geliştirilmesi için yardımcı olacak.

Covid-19 sürecinde daha da ön plana çıkan dijital ekonomi gerçeğine, küçük işletmelerin uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesini amaçlayan platform; gerekli ürün ve çözüm önerilerini tek bir noktada adım adım açıklıyor. Platform işletmelerin çevrimiçi ortamda ihtiyaç duydukları ürün, araç ve eğitimleri ücretsiz olarak sunuyor.

https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr/?utm_source=google&utm_medium=g4sb&utm_campaign=TOBB-facebook&fbclid=IwAR3fMfq-V8wMiEENQ_N-cbKeuO0XeSg_Z3KFkVp5CWSaKQTzrdYNFT0vC7w#!/