AFAD AFİŞLERİ VE İŞ YERLERİ İÇİN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

06 Mayıs 2021 AFAD AFİŞLERİ VE İŞ YERLERİ İÇİN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ
AFAD AFİŞLERİ VE İŞ YERLERİ İÇİN AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Bildiğiniz üzere, herhangi bir afet durumunda üretimin ve ticaretin en az seviyede etkilenmesinin sağlanabilmesi için işletmelerin de doğal afetlere karşı hazır olması gerekmektedir. İş dünyası afetlere karşı ne kadar hazır olursa Türkiye ekonomisinin de sürdürülebilirliği o denli kuvvetli olacaktır. İşte bu sebeple işletmeleri afetlere hazırlama sürecinde esas rol; sizlere, Oda/Borsalarımıza düşmektedir. Bu yüzdendir ki, hem kendiniz hem de üyeleriniz için afetlere karşı en iyi şekilde hazır olmalısınız.

Bu kapsamda düzenlediğimiz farkındalık eğitimlerinin yanı sıra yapılması gereken yükümlülüklerinizle ilgili bilgi paylaşımlarında bulunmuştuk.

Birliğimiz faaliyetleri devam ederken İçişleri Bakanlığımız ile de “2021 Afet Yılı” çalışmaları kapsamında “TOBB-AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü” imzaladık.

Söz konusu Protokol kapsamında  AFAD tarafından hazırlanan “İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi”ne ulaşmak için tıklayınız.