11 Şubat 2019 KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜGÜ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU
Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğünün İlimizde faaliyet gösteren Müessese Müdürlüklerine bağlı yeraltı işyerlerinde 4857 sayılı iş kanununa tabi daimi işçi statüsünde pano ayak üretim işçiliği sanatında çalıştırılmak üzere alınacak 700 işçi alımına ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

BAŞVURU TARİHİ: 12 şubat 2019-18 şubat 2019

BAŞVURU YERİ : Kdz.Ereğli TSO (Mesai Saatleri)

BAŞVURU ŞARTLARI: İlan tarihi İtibariyle,

İŞKUR’a kayıtlı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

32 yaşından gün almamış olmak, -En az ilkokul mezunu olmak,

-Askerlikle ilişiği olmamak,

-Adrese dayalı kayıt sistemine göre Zonguldak ilinde ikamet ediyor olmak,

• Başvuruların alınacağı 12 Şubat 2019-18 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılan ikamet değişiklikleri kabul edilmeyecektir.
  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereği aday belirleme yönteminde sadece noter kurası uygulanacağından (sözlü/yazılı mülakat olmayacak) işe göndermede öncelikliler diğer başvuranlarla aynı kura listesinde yer alacaktır.