Notice: Undefined index: tarih_en in /var/www/vhosts/ereglitso.org.tr/httpdocs/yayin.php on line 15
KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ARSLAN KELEŞ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU. - Ereğli TSO

KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ARSLAN KELEŞ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU.

01 Ocak 1970 KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ARSLAN KELEŞ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU.


Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte TBMM’de AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na ziyarette bulundu.

Keleş;Ziyarette Karadeniz Ereğli’de uzun süredir Tersanecilik sektörünün tapu ve irtifak hakkı sorununun aşılması için verdiği katkılardan ötürü Milletvekili Çolakoğlu’na teşekkür etti.

Ayrıca, Zonguldak’ın Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme kapsamındaki 42 ile dahil edilmesi amacıyla hazırladıkları dosyayı Çolakoğlu’na takdim etti.

Keleş ziyarette, Zonguldak’ın kırsal kalkınma kapsamına alınması konusunun da iletildiğini belirterek, “Tarım ve kırsal kalkınmayı destekleme kapsamında 42 il vardı. Bunların arasında Zonguldak bulunmuyordu. 2021’in ilk yarısında Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme kapsamı içine girecek iller yeniden belirlenecek. Yeni dönemde bunların arasına Zonguldak’ın dahil edilmesi noktasında dosyamızı sunduk. Sayın Vekilimiz Ahmet Çolakoğlu’na bize verdiği katkılardan ötürü teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Ardından CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz ve CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş’a gelişmeler hakkında bilgi veren Arslan Keleş destekleri için kendilerine teşekkür etti


Photos