15 Eylül 2020 KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN 2019 YILI TÜRKİYE'NİN İKİNCİ 500. BÜYÜK SANAYİ KURULUŞLARI LİSTESİNDE YER ALAN ÖZDEMİR BORU PROFİL FİRMASINA ZİYARET

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ, Meclis Başkanı İlhan YAZICIOĞLU, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin TANYILDIZ , Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar BAKKALOĞLU , Özgür ERDOĞAN ve Genel Sekreter Gündüz ACAR Türkiye'nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşları listesinde 450. Sırada yer alan Özdemir Boru Profil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi firma sahibi Fevzi ÖZDEMİR’e ziyarette bulundular. Firma ofisinde gerçekleştirilen ziyarette Yönetim Kurul Başkanı Arslan KELEŞ firma sahibine plaket takdim ederek başarılarının artarak devamını diledi.