KDZ.EREĞLİ ADALET VE KALKINMA PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SAFFET BOZKURT VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

07 Ekim 2020 KDZ.EREĞLİ ADALET VE KALKINMA  PARTİSİ İLÇE BAŞKANI SAFFET BOZKURT  VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN ODAMIZA ZİYARET

02.10.2020 saat 14:30 'da Kdz. Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri odamıza Ziyarette bulundular.  Odamız ziyaretinde; TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Türk , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Özdemir, Kadir Çaygeç ,Serdar Bakkaloğlu, Özgür Erdoğan, Genel Sekreter Gündüz ACAR karşılamıştır.
Yapılan ziyarette İlçemizin ekonomik konuları istişare edildi.Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş;İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundu.