22 Mart 2021 TİCARET VE SANAYİ ODALARI YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI BİR ARAYA GELEREK İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’in organizasyonu ve ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda Odalar tarafından yapılmakta olan iş ve işlemler, birlikte yürütülen projeler ve çalışmaların mevcut durumu ile ilgili istişarelerde bulunuldu.