30 Mart 2021 KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ BAŞKANLIĞINDA 29 MART 2021 TARİHİNDE ODAMIZ HİZMET BİNASINDA BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Başkanlığında  29 mart 2021 tarihinde Odamız Hizmet Binasında Basın Toplantısı Düzenlendi.
Pandemı sebebiyle uzun zamandır yapılamayan basın toplantısı Yönetim Kurulu Arslan Keleş Başkanlığında 29 mart 2021 pazartesi saat 10:30’da Odamız Yaşar Tetiker Konferans salonunda gerçekleştirildi.Toplantıda;odamızın pandemı surecınde yaptığı faaliyetler , İlçe ekonomisi mevcut durumu ve geleceği ile ilgili bilgilendirme yapıldı.