KARDEŞ ODAMIZ OSMANİYE TİCARET BORSASI VE OSMANİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ODAMIZA ZİYARET

14 Eylül 2021 KARDEŞ ODAMIZ OSMANİYE TİCARET BORSASI VE OSMANİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ODAMIZA ZİYARET
KARDEŞ ODAMIZ OSMANİYE TİCARET BORSASI VE OSMANİYE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ODAMIZA ZİYARET

 2018 yılında Batı Karadeniz’de yer alan Bölge Odaları ile kardeş oda protokolü imzalanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti ve Bölge Odaları bir araya geldi.

Gerçekleştirilen kardeş oda istişare toplantısına; Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ,Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk ve Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Serdar Bakkaloğlu, Özgür Erdoğan ve Kadir Çaygeç, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy, Meclis Başkanı Mustafa Demir, Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak Alaplı Tso Meclis Başkanı Nedim Kaplancan katılım sağladı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Batı Karadeniz Bölge odaları olarak, bu birlikteliği diğer bölgelerdeki odalarla da geliştirmek adına ziyaret programlarını düzenlediklerini 2018 yılında yapılan bu protokolle geniş bir oda havuzunun oluştuğuna işaret ederek, üyelere sunulan hizmet kalitesinin en üst seviyelere çıkarılması amacıyla bilgi alışverişinin hızlanacağını, bu sayede de odaların gelişiminin ivme kazanacağını ifade etti.

Ziyarette karşılıklı olarak illerin ekonomik ve sektörel durumu ve Odaların güncel çalışma ve faaliyetleriyle ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, yapılabilecek çalışma ve projeler istişare edildi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Fotoğraflar