30 Eylül 2021 ODAMIZ AYLIK OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA, GÜLÜÇ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN GÖKHAN DEMİRTAŞ KATILDI.

Odamız Aylık Olağan Meclis Toplantısına, Gülüç Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirtaş katıldı. Gerçekleşen toplantıda İlçemizin ekonomik durumu görüşüldü. Meclis Üyelerimizin sorunlar ve çözüm önerileri ile katkı sağladığı toplantı yaklaşık 1 saat kadar sürdü. Meclis Başkanımız İlhan Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş, toplantıya katılım sağlayarak görüşlerini ve önerilerini paylaşan Gülüç Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirtaş’a teşekkürlerini iletti.