‘İŞLETMELERDE KVKK VE YÜKÜMLÜLÜKLER’ KONULU SEMİNER VERİLDİ

04 Kasım 2021 ‘İŞLETMELERDE KVKK VE YÜKÜMLÜLÜKLER’ KONULU SEMİNER VERİLDİ
‘İŞLETMELERDE KVKK VE YÜKÜMLÜLÜKLER’ KONULU SEMİNER VERİLDİ

Kdz. Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik ‘İşletmelerde KVKK ve Yükümlülükler’ konulu seminer verildi.
Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren firmalara yönelik Yurtseven Hukuk bünyesindeki avukatlar tarafından İşletmelerde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Yükümlülükler konulu seminer verildi.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Yaşar Tetiker Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yurtseven Hukuk bürosu kurucusu ve yöneticisi Musa Yurtseven, Kdz. Ereğli TSO yönetim kurulu üyeleri, ilçede hizmet veren gıda, elektronik, inşaat, ev aletleri, tekstil gibi bir çok iş insanı katıldı.
Kişisel Veri Nedir?, Özel Nitelikli Kişisel Veri Nedir?, Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenme Şartları, Kişisel Verilerin İşlenme Şartları, İdari Tedbirler, uyum süreci ile ilgili yol haritası ve öneriler gibi konu başlıkları katılımcılara aktarıldı.
Seminerde; Avukat Cansu Ergül, Avukat Beyzanur Yaman, Adli Bilişim Uzmanı Tuncay Karaman, Elektrik Elektronik Mühendisi Melisa Kaymakcı konuşmacı olarak katıldı.