11 Ocak 2022 ODAMIZ VE TOBB MEYBEM A.Ş. TARAFINDAN SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI SEVİYE 5 SINAVLARI BAŞLADI

Odamız ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından 10/01/2022 Pazartesi  günü saat 09:00’da Odamız Yaşar Tetiker Konferans Salonunda Sorumlu Emlak Danışmanlığı Seviye 5 sınavları gerçekleştiriliyor.
Yaklaşık 10 adayın hem yazılı hem de uygulamalı olarak gireceği sınavlar iki gün boyunca devam edecek. Sınavlar sonunda başarılı olan adaylar Ulusal geçerliliği olan Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olacaklardır.
Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş sınava giren tüm adaylara başarılar dileyerek diğer “Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu olan sektörlerde sınavlarımız hızla devam edecektir” dedi.