ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODALARI, KARADENİZ BÖLGESİ TEKNİK GEZİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI ZİYARETLERİ KAPSAMINDA TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

17 Şubat 2022 ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODALARI, KARADENİZ BÖLGESİ TEKNİK GEZİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI ZİYARETLERİ KAPSAMINDA TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ
ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODALARI, KARADENİZ BÖLGESİ TEKNİK GEZİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI ZİYARETLERİ KAPSAMINDA TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODALARI, KARADENİZ BÖLGESİ TEKNİK GEZİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI ZİYARETLERİ KAPSAMINDA TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ.
 
Karadeniz Bölgesi Teknik gezi ve tecrübe paylaşımı ziyaretleri kapsamında ziyaret edilen Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretine ; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya, Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat Yaban, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları Akademik Danışmanı Doç.Dr.Ferdi Kesikoğlu katılım sağladı.  
 
Heyet Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Suat Hacısalihoğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Ali Rıza Kul tarafından karşılandı.
 
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve beraberinde ki heyet Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgi alarak tecrübe paylaşımlarını gerçekleştirdiler. Başkan Demir; ‘’Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Suat Hacısalihoğlu , Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Ali Rıza Kul’a tecrübe paylaşımları için teşekkür ederek, sektörel çeşitliliğin sağlanması kapsamında bizde Zonguldak’ta kafes balıkçılığı  yapmayı planlıyoruz. Bu işin öncülüğünü yapan ve en iyi şekilde yapan sizlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak doğru şekilde bu sektöre girelim istiyoruz.Misafirperverliğiniz ve bilgi ve tecrübe paylaşımınız için teşekkür ediyorum’’ dedi.
Heyet daha sonra denizde kafes balığı üretim alanlarını ve karada işleme tesislerini ziyare etti.
Heyete Trabzon Ticaret ve Sanayi odası Meclis Üyesi ve YOMRA SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ ARAŞTIRMA GELİŞTİRME İNŞAAT HAFRİYAT NAKLİYAT TURİZM VE TİCARET LTD. ŞTİ. sahibi İlker Yıldırım eşlik ederek sahada bilgi verdi. Karada balık işleme tesisi olarak POLİTEK İnş. Amb. Gıda ve Su Ürünleri San. Tic. A.Ş.firması ziyaret edildi. Heyet POLİTEK İnş. Amb. Gıda ve Su Ürünleri San. Tic. A.Ş.firması Genel Müdürü Tayfun Denizer tarafından bilgilendirildi.