ZONGULDAK İL-İLÇE TSO BAŞKANLARI TBMMDE BULUŞTU

10 Mart 2022 ZONGULDAK  İL-İLÇE TSO BAŞKANLARI TBMMDE BULUŞTU
ZONGULDAK İL-İLÇE TSO BAŞKANLARI TBMMDE BULUŞTU

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş, Zonguldak ve ilçelerindeki TSO Başkanları ile birlikte CHP Zonguldak Milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM)bir araya gelerek bölgedeki yatırımlar hakkında görüşme yaptı. Toplantıda Kdz. Ereğli ve diğer TSO Başkanları tarafından Zonguldak ve ilçelerinde BAKAP projesinin hayata geçirilmesi, Zonguldak’ın Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPARD) Kapsamına alınması, Kdz.Ereğli 2.Etap Organize Sanayi Bölgesi kurulumu, Denizde Kafes Balıkçılığı yöntemi ile Türk somonu üretimi, Gökçebey/Devrek OSB alanının büyümesi, Filyos Serbest Bölge arazilerinin fonksiyonlandırılması beklentileri, Zonguldak Lojistik Merkezinin hayata geçirilmesi, Zonguldak’ın cazibe merkezleri programına alınması beklentileri, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) desteği ile Sera OSB’ye Arge / Model Fabrika Kazandırılması, Filyos Limanının İşletme Modeli ile ilgili beklentileri, Rödevanslı Sahaların koşullarının iyileştirilmesi için beklenen Cumhurbaşkanlığı Kararı ve Kanun değişikliği beklentileri milletvekillerine anlatılarak destek istendi.