ODAMIZ VE TOBB MEYBEM A.Ş. TARAFINDAN SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI SEVİYE 5 SINAVLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

16 Mart 2022 ODAMIZ VE TOBB MEYBEM A.Ş. TARAFINDAN SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI SEVİYE 5 SINAVLARI  GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Odamız ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından 16/03/2022 Çarşamba günü saat 09:00’da Odamız Yaşar Tetiker Konferans Salonunda Sorumlu Emlak Danışmanlığı Seviye 5 sınavları gerçekleştiriliyor.
Yaklaşık 20 adayın hem yazılı hem de uygulamalı olarak gireceği sınavlar üç gün boyunca devam edecekler. Sınavlar sonunda başarılı olan adaylar Ulusal geçerliliği olan Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olacaklardır.
Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş "Sınava giren tüm adaylara başarılar dileyerek diğer “Mesleki Yeterlilik Belgesi Emlak Danışmanlığı, 2. El Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım, Servis Şoförlüğü ve Belge zorunluluğu olan sektörlerde (https://meybem.voc-tester.com/mesleki-yeterlilikler) sınavlarımız hızla devam edecektir” dedi.