19 Nisan 2022 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Daire Başkanı Sayın Hasan Erbay ve Uzman Yardımcısı Kadir Akalın Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Daire Başkanı Sayın Hasan Erbay ve Uzman Yardımcısı Kadir Akalın Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’i ve Başkan Yardımıcımız Tasin Tanyıldız'ı ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tasin Tanyıldız bulundu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.