06 Temmuz 2022 Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odamız Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Valiliği tarafından düzenlenen OSB Müteşebbis toplantısına katılım sağladı.

Zonguldak Valiliği’nin düzenlediği toplantıya Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Başkan Yardımcımız Tasin Tanyıldız, İl Genel Meclis Üyeleri, OSB Müdürü Övünç Pehlivanoğlu ve çok sayıda sanayici katıldı.
Toplantıda OSB iç yolunun yenilenmesi, BAKKA güdümlü proje desteği kapsamında bölgemiz içerisinde Teknokent şubesi kurulması konuları görüşüldü.