27 Temmuz 2022 ODAMIZ VE TOBB MEYBEM A.Ş. İŞBİRLİĞİNDE “2. EL OTO ALIM SATIM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

Odamız ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde Temmuz 2022 Çarşamba günü 2. EL OTO ALIM SATIM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ sınavları gerçekleştirilmektedir. 20 Adayın katıldığı sınavlar yazılı ve uygulamalı olmak üzere 2 aşamada yapılmaktadır. Sınavlarda başarılı olan adaylar Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanacaklardır. Bugüne kadar 15'incisini gerçekleştirdiğimiz sınavda 350 kişi belgelendirildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş, Otomotiv sektörüne yönelik gerçekleştirilen Sınava giren tüm adaylara başarılar diledi.