20 Eylül 2022 Oda Başkanımız Arslan Keleş bugün yönetim kurulu üyeleri ve yeni dönemde birlikte çalışacağı ekip arkadaşları ile birlikte üye ziyareti gerçekleştirdi

Oda Başkanımız Arslan Keleş, yönetim kurulu üyeleri ve önümüzdeki dönem birlikte çalışacağı yeni ekip arkadaşları ile birlikte bir dizi üye ziyaretinde bulundu. Ormanlı Beldesi ve Süleymanbeyler (Subaşı) Köyü’ne giderek üyelerle sohbet ve istişare eden Başkanımız Keleş, sorun ve önerilerini dinledi. Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkanımız Keleş, göreve geldikleri günden bu yana belli aralıklarla üye ziyaretleri gerçekleştirip sorunları ve önerilerini aldıklarını söyledi. Keleş konuşmasında “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren üyelerimizle sürekli iç içe olduk. Bize aktarılan her türlü sorunu çözmek için tüm gayretimizi gösterdik. Özellikle pandemi sürecinde maske ve dezenfektan bulunamadığı zamanlarda biz üyelerimizin bu ihtiyaçlarını karşıladık. Sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak her türlü izin taleplerinde üyelerimizin yanında olduk. Bugünde yeniden üyelerimizle beraberiz. Hem biz yaptığımız çalışmaları ve hedeflerimizi anlatıyoruz. Hem de üyelerimizin sorunlarını ve önerilerini dinliyoruz. Üyelerimizden aldığımız destek ve güçle Kdz. Ereğli ekonomisini dahada büyütmek için bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de daha fazla çalışacağız. Ziyaret ettiğimiz üyelerimize bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Oda Başkanımız Arslan Keleş bugün yönetim kurulu üyeleri ve yeni dönemde birlikte çalışacağı ekip arkadaşları ile birlikte çarşı merkezi ile Yalı Caddesi’nde ki üyeleri ziyaret etti.
Kendisine ve ekibine gösterilen güven ve desteğin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Başkanımız Keleş “Yaklaşık 4,5 yıllık süre içerisinde odamızın her üyesinin sorununu çözmek için çalıştık. Kapımız herkese açık oldu. Üyelerimizle güzel bir bağ kurduğumuzu düşünüyorum. Yaptığımız üye ziyaretlerinde de bunun sonuçlarını görüyoruz. Yeni dönemde genç ve dinamik bir ekiple Kdz. Ereğli ekonomisini daha fazla büyütmek için çalışacağız. Tüm üyelerimize sıcak karşılamaları ve açık desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum"dedi.