TOBB BAŞKANIMIZ SAYIN M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ODAMIZA TAZİYE ZİYARETİ

02 Ocak 2018 TOBB BAŞKANIMIZ SAYIN M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NDAN ODAMIZA TAZİYE ZİYARETİ
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın; M. Rifat Hisarcıklıoğlu 29/12/2017 Cuma günü Odamıza taziye ziyaretinde bulundu.

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın; M. Rifat Hisarcıklıoğlu 29/12/2017 Cuma günü Odamıza taziye ziyaretinde bulundu.
Merhum Yönetim Kurulu Başkanımız ve aynı zamanda Onursal Başkanımız Yaşar Tetiker’in vefatı dolayısı ile yapılan ziyarette Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve ekibinin Odamızı ziyaretinde hizmet binamızda kuran okutularak dualar edildi.
Bölge Oda ve Borsa Başkanları’nın da yer aldığı ziyarette, Rifat Hisarcıklıoğlu, Yaşar Tetiker ile ilgili anılarını anlattığı bir konuşma gerçekleştirdi. Kendisini 1992 yılında tanıdığını ve birlikte çok anısının olduğunu belirten Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Camiası’nda en çok tanınan ve bilinen Başkanlardan birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.
Tso ziyaretini ardından taziye için Yaşar Tetiker’in evine ziyaret düzenlendi.Yaklaşık 1 saat süren ziyarette aile bireyleri ile vakit geçiren ve baş sağlığı dileyen Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ardından akşam yemeği için Erdemir Göztepe Sosyal Tesislerine geçti.Yenen akşam yemeğinden sonra Sn Rifat Hisarcıklıoğlu Kdz Ereğli’den ayrıldı.