ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERTAN YALÇIN VE YÖNETİMİNDEN ZONGULDAK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI METİN DEMİR VE YÖNETİMİNE ZİYARET.

02 Şubat 2018 ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERTAN YALÇIN VE YÖNETİMİNDEN ZONGULDAK TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI METİN DEMİR VE YÖNETİMİNE ZİYARET.
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları;

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Mehmet Çivici, Abdulkadir Çınar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Remzi Alim, Hasan Yavuz, Siberl Demirçin, Aynur Coşkun ve Genel Sekreter Gündüz Acar buğün saat: 11:00’da Zonguldak Tso Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Yönetimini Zonguldak Tso Hizmet Binasında ziyaret ettiler.
Yön. Krl. Bşk. Sertan Yalçın “ Rahmetli Başkanımızın, Onursal Başkanımız Yaşar Tetiker’in hüznünü yaşamaktayız, bizlere emanet ettiği bayrağı en iyi şekilde taşıyacağız. Kdz Ereğli Tso olarak geçmiş dönemlerde de her zaman Zonguldak Tso ile uyum içinde çalıştık bundan sonraki dönemde de çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler özel sektör temsilcileri olarak üyelerimize en iyi hizmeti vermek için ve bölgemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmalıyız” dedi
Zonguldak Tso Yönetim Kurul Başkanı Metin Demir, “Onursal Başkan rahmetli Yaşar Tetiker bizim büyüğümüz ve abimizdi her şeyde adil ve net bir duruşu ve fikri vardı.Bizlere çok konuda örnek olmuştur.Allah mekanını cennet eylesin. Sertan Yalçın ve yeni Yönetim Kuruluna başarılar diliyorum. Zonguldak Tso olarak Ereğli Tso’nun her zaman yanındayız. Yönetim Kurulu Üyelerine ve başkana gerçekleştirdikleri nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunarım ”. dedi.