KDZ. EREĞLİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ MUHARREM GÖVCE ODAMIZI ZİYARET ETTİ

06 Mart 2018 KDZ. EREĞLİ VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ MUHARREM GÖVCE ODAMIZI ZİYARET ETTİ
Kdz. Ereğli Vergi dairesi Müdürü Muharrem Gövce ve Ekibi, Vergi Haftası Ekinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

5 Mart Pazartesi günü gerçekleşen ve Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çivici’nin de bulunduğu ziyarete; Vergi dairesi Müdür Yardımcısı İlyas Çimen, Veri Hazırlama Uzmanı Tuncay Davulcu, Gelir Uzmanları Meral Yıldırım ile Aysun Çakır’da katıldı.

Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın’a bir buket çiçek ve Gelir İdaresi Başkanlığı logolu duvar saatini takdim etti, Sertan Yalçın’da yapılan ziyaretten memnuniyetini belirterek Maliye Ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, verginin anlam ve önemine dair mesajların karşılıklı olarak iletilmesi ve bölgesel ekonomik konuların konuşulması ile sohbet şeklinde devam etti.