07 Mart 2018 YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERTAN YALÇIN EREĞLİLİ GAZİ JANDARMA KOMANDO ASTSUBAY ÜSTÇAVUŞ UĞUR GÜNAYDIN'I ZİYARET ETTİ
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Ereğlili Gazi Jandarma Komando Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın ve ailesini ziyaret ederek “geçmiş olsun” dedi ve iş dünyasının kutsal mücadelede devletin ve askerin yanında olduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ile Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çınar, Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Yavuz,Mehmet Remzi Âlim ve Meclis üyesi Yücel Dirican. Zeytin Dalı Harekatı Kapsamında Suriye’nin Afrin bölgesi Kel Tepe mevkiinde çıkan çatışma da yaralanan Ereğli Süleymanbeyler Köyü eski muhtarı İsmail Günaydın’ın oğlu Gazi Jandarma Komando Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın’ı ziyaret ettiler.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın ve ekibi, yaralı kahraman askerimize geçmiş olsun ve acil şifa dileklerini iletip, aile üyeleri ile sohbet ettiler. Gazi Uğur Günaydın, TSO ekibine çatışmada yaşanan olayları anlatırken duygusal anlar yaşandı.
TSO Başkanı Sertan Yalçın, iş dünyasının kutsal mücadelede devletin ve askerin yanında olduğunu söyledi ve “Türkiye Cumhuriyeti teröristlere dünyayı dar edecektir. Buna inanıyoruz. Sizler bizim için cephede mücadele ettiniz, bizler sizin için ne yapsak azdır. Size ve tüm silah arkadaşlarınıza geçmiş olsun diyor, acil ifalar diliyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyoruz” dedi.

Gazi Jandarma Komando Astsubay Üstçavuş Uğur Günaydın da, ziyaretlerin kendisine, ailesine Türk Silahlı Kuvvetlerine moral kaynağı sağladığını belirterek, “vatanımız sağ olsun” sözleri ile teşekkür etti.