ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERTAN YALÇIN ‘IN “TIP BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

14 Mart 2018 ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANI  SERTAN YALÇIN ‘IN “TIP BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI
Sağlıklı toplumun sağlıklı bireylerden oluştuğu, sağlığımızın ise sektörün zaman-mekan sınırı tanımayan zorlu koşullarında çalışan sektör çalışanlarına emanet olduğu bilinen bir gerçektir.

Bununla beraber ilçemiz, kamu ve özel sağlık hizmetleri açısından takdir edilecek düzeydedir. İşte bu uğurda; vatandaşlarımızın modern sağlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri adına, gecesini gündüzüne katarak var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası olarak, değerli sağlıkçılarımızın dün olduğu gibi, bugün ve yarın da yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Sertan Yalçın