KDZ.EREĞLİ TSO, 5 YILDIZLI HİZMET VEREN ODA OLARAK BELGESİNİ YENİLEDİ

30 Mart 2018 KDZ.EREĞLİ TSO, 5 YILDIZLI HİZMET VEREN ODA OLARAK BELGESİNİ YENİLEDİ
Uluslar arası Akreditasyon Kuruluşu’nun yapmış olduğu denetimler neticesinde bilindiği üzere 2014 yılında Kdz.Ereğli TSO, B Seviye Akredite Oda olmuştu.

Uluslar arası Akreditasyon Kuruluşu’nun yapmış olduğu denetimler neticesinde bilindiği üzere 2014 yılında Kdz.Ereğli TSO, B Seviye Akredite Oda olmuştu. 2017 Yılının sonlarına doğru girmiş olduğu denetimler neticesinde yine B Seviye Akredite olma başarısını gösteren Kdz.Ereğli TSO, 3 yıl daha geçerli olan Akreditasyon Belgesini almaya hak kazandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde düzenlenen Tören ile Belgeler hak kazanan odalara takdim edildi. Tören, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. Ardından Belgelerin takdimi için sırasıyla ilk önce ilk defa Akreditasyon Belgesi almaya hak kazanan Oda ve Borsalar çağrıldı. Ardından da Kdz.Ereğli TSO’ nun da içinde yer aldığı Akredite Oda olarak Belge yenileyenler davet edildiler.
Kdz.Ereğli TSO adına Akreditasyon Sertifika Törenine , Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar, Mehmet Çivici, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yavuz, Genel Sekreter Gündüz Acar, Ticaret Sicil Müdürü Cengiz Çolak ve Akreditasyon Sorumlusu Kubilay Arslangörür katıldılar.
Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın; “ Üyelerimize 5 yıldızlı hizmet veren odalar arasında yer almak bizler için son derece gurur verici bir olaydır. Bundan sonra da Akreditasyon çalışmalarımızı hızlandırarak bu başarımızı arttırarak devam ettirmek istiyoruz” dedi.