14 Mayıs 2018 KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI TARAFINDAN TÜYAP YAPI FUARINA GEZİ DÜZENLENDİ.
Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, İstanbul Tüyap’ta gerçekleştirilen Yapı Fuarına 12/05/2018 Cumartesi günü gezi düzenlendi.

Yaklaşık 50 kişilik bir kafile ile geziye katılan TSO üyeleri, inşaat sektöründe gelişen teknolojiyi yerinde görebilme fırsatı yakaladılar. Odamız Üyesi Obal Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘de bu sene fuarda ki yerini alarak misafirlere en son sistem ürünlerini tanıttı. Cumartesi sabah 06:00’da hareket eden TSO kafilesi, akşamın ilerleyen saatlerinde Ereğli’ye döndüler. Fuar gezisine katılan üyeler organizasyondan oldukça memnun kalırken başta Kdz.Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Yönetimine teşekkür ettiler.