16 Mayıs 2018 KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI ARSLAN KELEŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk ve Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurul Üyeleri Tasin Tanyıldız ve Özgür Erdoğan, Meclis Katip Üyesi Suat Keleş’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat: 11:30’da Türkiye Finas Kdz Ereğli Şube Müdürü Hakan Zengin, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat: 10:00’da Bülent Ecevit Üniversitesi Yapı İşleri Ve Teknik Daire Başkanı Şebnem Demircan Gümüş ve Eyüp Yılmaz İhale Yürütme ve Kontrollük Şb. Md.V, saat: 11:00’da BEÜ Ereğli Meslek Yüksek Okul Md. Rıfat Hacıoğlu, saat:12:00’da Kdz Ereğli belediye Başkanı Opr. Dr Hüseyin Uysal ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Ayhan Atay, Hüseyin Ağlar, Atilla Bulak ve Deniz Koca saat:13:00’da Ziraat Bankası Müdürleri Yüksel Mert ve Gökhan Bulut, saat: 15:00’da İNGBANK Müdürü Sadettin Görmez, saat:15:30’da CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Sinan Durdu (Kasap Sinan) , saat:16:00’da Doğru Yol Partisi İlçe Başkanı Mustafa Danışmaz Odamızı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunmuşlardır.