KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ESKİ BAĞLIK RESTORAN’DA 1. İFTAR ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ

24 Mayıs 2018 KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ESKİ BAĞLIK RESTORAN’DA 1. İFTAR ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği birincisi Eski Bağlık Restoranda gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği organizasyonuyla, 2’nci Meslek Grubu (İmalat), 3’ncü Meslek Grubu (İnşaat), 4’ncü Meslek Grubu (Nakliye) ve 7’nci Meslek Grubu (Sac Ticareti) üyeleri ile İftar yemeğinde bir araya geldi. Eski Bağlık Restoran’ da düzenlenen İftar yemeğine, Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tasin Tanyıldız, Kadir Çaygeç, Mevlüt Özdemir ve Özgür Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcıları Salih Topaloğlu, Taha Kuyumcuoğlu, Meclis Üyeleri İzzet Dertli, Suat Keleş, Mahir Akbaba, Cenk Koşun; Meslek Komite Başkanları, Meslek Komite Üyeleri ve çok sayıda üyelerimizden oluşan davetli topluluğu katıldı.
Kdz.Ereğli TSO Yetkilileri iftar programına katılan konukları kapıda karşıladı, tek tek masaları dolaşarak tüm üyelere yakından ilgi gösterdiler. İftar yemeğinin ardından Dua ‘lar edildi ve Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi.
Başkan Arslan Keleş yaptığı konuşmasında tüm misafirleri selamlayarak teşriflerinden dolayı teşekkür etti birlik beraberlik mesajları vererek konuşmasını tamamladı. Programa Katılan üyeler, Başkan Arslan Keleş’in birlik ve beraberlik içeren konuşmalarından dolayı oldukça mutlu oldukları gözlendi.