24 Mayıs 2018 CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ÜNAL DEMİRTAŞ’TAN ODAMIZA ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret etti.
Partisinin Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, kısa süre önce TSO Başkanlığına seçilen Arslan Keleş’i ve yönetimini kutladı.

Konuşmasında “Ereğli için önemli bir değişim, yenilenme. Genç bir kadro var gördüğümüz kadarıyla. Benzer bir genç kadroda biz de oluştu. İnşallah önümüzdeki dönemi Ereğli’nin ve Zonguldak’ın kalkınması için bu genç kadrolarla beraberce çalışırız diye ümit ediyorum. ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Demirtaş ve beraberindekilere teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.