ODAMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

29 Mayıs 2018 ODAMIZA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR
28/05/2018 Pazartesi saat 12:30’da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Zonguldak İl Temsilcisi Tarkan Adik, yönetim kurulu üyeleri ve beraberinde lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklar, Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’i makamında ziyaret ettiler.

Aynı gün içerisinde 16:00’da 24 Haziran 2018’te yapılacak olan seçimlerde Zonguldak Ak Parti Milletvekili adayları Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Ak Parti önceki dönem ilçe başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago ve Ak Parti ilçe teşkilatından birçok partili Odamızı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tasin Tanyıldız, Özgür Erdoğan, Meclis Başkan Yardımcısı Salih Topaloğlu yer aldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, milletvekili adaylarına başarılar dilerim. 24 Haziran seçimlerinin “ilimize ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum” dedi.