ODAMIZA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

31 Mayıs 2018 ODAMIZA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.
31 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’da Milliyetçi Hareket Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve MHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdullah Bekar ve partililer, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundular.

MHP ziyaretinden hemen sonra saat 14:30’da Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunan isimlerden biri de Ereğli Belediyesi önceki Belediye Başkanı Halil Posbıyıktı.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurul Üyeleri Tasin Tanyıldız, Mevlüt Özdemir tarafından karşılanan. Milliyetçi Hareket Partililer ve ardından Halil Posbıyık ziyaretinde güncel konular üzerine sohbette bulundular.