KDZ EREĞLİ TSO’DAN PROTOKOL İFTARI

14 Haziran 2018 KDZ EREĞLİ TSO’DAN PROTOKOL İFTARI
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, gerçekleştirmiş olduğu Ramazan ayı’nın son iftarını 13/06/2018 Çarşamba günü İl ve İlçe Protokolüne verdiği iftar yemeği ile düzenlemiş oldu.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, gerçekleştirmiş olduğu Ramazan ayı’nın son iftarını 13/06/2018 Çarşamba günü İl ve İlçe Protokolüne verdiği iftar yemeği ile düzenlemiş oldu.
İlk olarak 600 üyesine Ereğli Eski Bağlık Restoran’da iftar veren Ereğli TSO, ikinci iftarını yine yaklaşık 600 üyesine Ereğli Site Kulüp Restorant’ta verdi. 11 Haziran Pazartesi günü Ereğli Hünkar Restorant’ta düzenlemiş olduğu iftarda ise Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Oda Personeli tam kadro katıldı.
Son olarak, 13/06/2018 Çarşamba günü Musa’nın Yeri Restaurantta İl ve İlçe Protokolüne düzenlediği iftar programı ile Ramazan ayı organizasyonlarını tamamlamış oldu.
Gerçekleştirilen iftar yemeğine ;
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çufalı, , İl Emniyet Müdürü A.Metin Turanlı, , İl Özel İdare Müdürü Recep Demirtaş, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu, Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Burak Uğur, J.Yzb. Erkan Bülbül, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Azar, Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Rıfat Hacıoğlu, Erdemir Genel Müdürü Salih Cem Oral, Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Muharrem Gövce, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Elif Acar, Erlider Demir Çelik Ltd.Şti. Firma Yetkilisi Aysel Manay, Ereğli OSB Müdürü Övünç Pehlivanoğlu davetli olarak katılım sağladılar
Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Meclis Başkan Yardımcıları; Salih Topaloğlu, Taha Kuyumcuoğlu, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri; Özgür Erdoğan, Tasin Tanyıldız, Mevlüt Özdemir. Meclis Üyeleri; Suat Keleş, Zafer Çakır, Sertan Yalçın, Cenk Koşun, Yavuz Sesli ve Genel Sekreter Gündüz Acar iftar organizasyonuna ev sahipliği yaptılar.
Tertip edilen iftarda Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ” Yapılan iftar için Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Yöneticilere teşekkür ederim. Bu güzel akşamda bizleri bir araya getirdi. Yeni görevinde tekrardan başarılar dilerim Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi,
Kdz Ereğli Tso Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş “ Sayın Valimiz ve diğer Protokol üyelerine iftarımıza katıldıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim bizleri çok mutlu ettiğiniz Ramazan ayının son günlerine geldik ben de sizlerin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.