KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASIN’DA URGE PROJESİ TANITILDI

09 Temmuz 2018 KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASIN’DA  URGE PROJESİ TANITILDI
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda Uluslararası Rekabeti Geliştirme Projesi (URGE) içintanıtım toplantısı yapıldı.

TSO Hizmet Binasındaki Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Türk, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Erdoğan ve Meclis Üyesi Suat Keleş katılım sağladılar.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Toplantının açılış konuşmasında şehrin gelişimine katkı sağlamak ve zayıf olunan İhracat ayağını güçlendirmek adına Ekonomi Bakanlığının açmış olduğu URGE programına proje hazırladıklarını ifade etti. Ardından URGE Tanıtım Toplantı sunumunu yapmak üzere Proje Koordinatörü Mustafa Yiğit’in anlatımları ile toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.