KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ.

08 Ekim 2018 KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA GİRİŞİMCİ ADAYLARINA SERTİFİKALARI TÖRENLE VERİLDİ.
13 – 18 Ağustos 2018 tarihleri arasında Odamız tarafından düzenlenen KOSGEB girişimcilik Kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlerimize 08/10/2018 Pazartesi günü saat 15:00’te tören ile sertifikaları teslim edildi.

Sertifika Törenine Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Arslan Keleş, KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş, Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Erdoğan ve Eğitmen Melikşah Likoğlu,’nun katılımları ile gerçekleşmiştir.
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş konuşmasında: “Zonguldak KOSGEB ile yapmış olduğumuz Mutabakat neticesinde, Bölgenin ihtiyaçlarına ve Odamıza iletilen talepler doğrultusunda düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Sertifika Törenine hepiniz hoş geldiniz” dedi.

KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş; ‘İş planlarını sunacak ve kurmayı planladığınız işle ilgili destek talebinde bulunacaksınız. Gerçekleştirmeyi düşündüğünüz iş fikrinin yenilikçi bir fikir olması, bölgede olmayan yeni iş fikirlerini ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılaması önemlidir. Sertifikalarını alacak kursiyerlerimize hayırlı olmasını dilerim’ dedi.
Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile birlikte son buldu.