11 Ekim 2018 KDZ. EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yönetim Kurulu Başkanı yardımcıları Ahmet Türk, Serdar Bakkaloğlu, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Erdoğan, Mevlüt Özdemir, Tasin Tanyıldız, Kadir Çaygeç, Meclis Başkan Yardımcısı Taha Kuyumcuoğlu ve Meclis Kâtibi Suat Keleş’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya;

Kdz Ereğli Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarından Yönetim Kurulu Başkanları ve Temsilcileri; AK Parti İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, CHP İl Başkan Yardımcısı Sevdekar Aras, CHP ilçe yönetim kurulu üyesi K. Noyan Keskin, İYİ Parti İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hikmet Tezel, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Kdz. Ereğli Pazarcılar Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Kdz. Ereğli Marangozcular Odası Başkanı Metin Yüksel, Kdz. Ereğli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkan v. Sina Çıladır, Kdz. Ereğli Tuhafiyeciler manifaturacılar ve Terziler Odası Başkanı Dursun Kertlez katıldılar.
Toplantının gündem maddeleri İlçemizin sorun ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantının ileri tarihlerde düzenli olarak yapılması kararlaştırıldı.