KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ÖNEMLİ DUYURU

15 Ekim 2018 KDZ.EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN ÖNEMLİ DUYURU
Bilindiği üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda ve Borsalarımız ile birlikte 81 İl , 160 İlçe’de yer alan Oda ve Borsalarda üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir.

Bilindiği üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Oda ve Borsalarımız ile birlikte 81 İl , 160 İlçe’de yer alan Oda ve Borsalarda üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunması önem arz etmektedir. Bu kapsamda ekte yer alan ürünlerde asgari 3 ay süre ile %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.
Siz değerli üyelerimiz Enflasyonla Mücadelede ekte yer alan ürünler kapsamında indirime gitmeleri Ülkemizin Birlik ve Beraberliği adına önemlidir. Bu indirim kampanyasına katılım sağlayacak olan üyelerimizin Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odamıza 22 Ekim 2018 tarihine kadar bilgi vermeleri önemle rica olunur. Kampanya Detayları www.ereglitso.org.tr adresinde yer almaktadır.
Saygılarımla,
Arslan KELEŞ
Yönetim Kurulu Başkanı