Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn.Saadet Oruç’a Ankara’daki makamında ziyaret etti.

05 Şubat 2019 Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn.Saadet Oruç’a Ankara’daki makamında ziyaret etti.


 Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Kdz .Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ ile birlikte Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn.Saadet Oruç’u bugün Ankara’daki makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Kdz.Ereğli şehrimizin uzun zamandır çözüm bekleyen önemli konuları ve yeni projeler ile ilgili  görüş alışverişinde bulundular. Arslan Keleş; “Cumhurbaşkanı Başdanışmanı  Sn. Saadet Oruç’a bizleri makamında her zaman ki gibi misafirperverliği ile ağırladığı için teşekkür ederim. Kendileri ülkemiz ve Ereğli İlçemiz  için Ankara’da çok özverili bir şekilde çalışmaktadır, Kdz.Ereğli İlçemiz ile ilgili her türlü konuda  desteğini bizlere göstermiş ve göstermeye devam etmektedir. Başarıların artarak devamını dilerim ‘dedi.