Arslan Keleş Göreve gelinen günden bugüne kadar yapılan faaliyetleri ve hizmetleri M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'na rapor halinde sundu.

27 Şubat 2019 Arslan Keleş Göreve gelinen günden bugüne kadar yapılan faaliyetleri ve hizmetleri M.Rıfat Hisarcıklıoğlu'na rapor halinde sundu.


Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ, Meclis Baskani Ilhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Serdar Bakkaloğlu ve Genel Sekreter Gündüz Acar ile birlikte 25 -27 Şubat tarihinde TOBB'da düzenlenen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen MEB, TOBB, TOBB-ETÜ Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Töreni, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz'un katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Akreditasyon Sertifika Töreni ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen Ticari Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk Sempozyumu'na katılım sağladılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu 45 dakika özel olarak görüştü. Arslan Keleş Göreve gelinen günden buğüne kadar yapılan faaliyetleri ve hizmetleri rapor halinde sundu. İlçemizin uzun zamandır yaşadığı sorunlarını birebir anlatarak çözüm noktasında Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan destek talebinde bulundu. Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu yapılan faaliyetlerin gayet güzel olduğunu, Kdz Ereğli’nin sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen desteği vereceğini belirtti.