KARDEŞ ODAMIZA ZİYARETİMİZ

31 Mayıs 2019 KARDEŞ ODAMIZA ZİYARETİMİZ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Kardeş Oda Körfez Ticaret Odasını ziyaret etti. Gerçekleştirilen Körfez ziyaretine; Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serdar Bakkaloğlu, Ahmet Türk, Yönetim Kurulu Üyesi Tasin Tanyıldız ve Genel Sekreter Gündüz Acar katıldılar.
Son derece misafirperver bir şekilde Oda Yöneticilerimizi karşılayan Körfez Ticaret Odası Yönetimi ziyaretin anısına Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’e plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Karşılıklı görüş alış verişi yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu. Ardından Körfez Ticaret Odası tarafından Oda Yöneticilerimiz için düzenlenen iftar yemeği programına geçildi.