KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI OTO GALERİCİLERİNE SINAV DÜZENLEDİ

26 Temmuz 2019 KDZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI OTO GALERİCİLERİNE SINAV DÜZENLEDİ

TOBB MEYBEM tarafından, yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleştirilen. Teorik sınavlar Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası 5. Kat Yaşar Tetiker Konferans Salonunda, uygulamalı sınavlar ise  Fiat Keleşsan’da gerçekleştirildi.

Her iki sınavdan da başarılı olan adaylar, 'MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi' almaya hak kazanacaklardır. Yetki belgeleri ve mesleki yeterlilik belgeleri de 5 yılda bir yenilenecektir. İl Ticaret Müdürlükleri mesleki yeterlilik belgesi olmayan işletmelere Yetki Belgesi vermeyecekler, Noterler ise, mesleki yeterlilik belgesi ibraz etmeyenlerin alım-satım işlemlerini kabul etmeyecektir. Bu hususta firmalarımızın bilgi edinmelerini ve konunun hassasiyetine özen göstermeleri gerekmektedir.