KDZ EREĞLİ TSO YÖNETİMİ ARENT OTOMOTİV LASTİK BAYİİ AÇILIŞINA KATILDI

26 Temmuz 2019 KDZ EREĞLİ TSO YÖNETİMİ ARENT OTOMOTİV LASTİK BAYİİ AÇILIŞINA KATILDI
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan keleş Arent Otomotiv lastik, bakım ve onarım bayisi açılışına katıldı.

Kdz Ereğli Kışla Sanayi Sitesinde hizmete giren Arent Otomotiv Yerli Üretim Petlas Lastik Bayisinin açılışında söz alan önceki dönem AK Parti Zonguldak Millet Vekili Faruk Çaturoğlu konuşmasında, döneminde başlattığı girişimler sonucu TSO tarafından alınan kararların takip edilmesinden ve gümrüklerin yeni ürünlere açılması ile fakülte binasının yapımını Üstlenmelerinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş’e teşekkür etti. 

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş konuşmasında oda olarak girişimlerimiz sonucu gümrük ve limanların Tarım ve Orman ürünlerine açıldığını hatırlatarak ilçede ekonomik hareketlik sağlanacağını ifade etti ve Arent Otomotiv firmasına yeni açılan iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Meclis Üyesi Taha Kuyumcuoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ocak ve birçok davetlinin Katılımı ile kurdele kesimi ve dualarla açılış gerçekleştirildi.