MARİNA CAFE AÇILIŞ

30 Ekim 2019 MARİNA CAFE AÇILIŞ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş Odamız yöneticileri ile beraber oda üyemiz olan Yaşar Eroğlu ve Fahri Yilmaz'ın Marina Cafe Restaurant açılış törenine katılım sagladi. Açılış törenine Vali Erdoğan Bektaş, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Hüseyin Sami Uysal, Ereğli Belediye Başkanı, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta yaptığı konusmasinda Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan KELEŞ yatırımcıları kutlayarak bol kazanç temennisinde bulundu. Ardından Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunması ve yaptırılan dua sonrasında açılış kurdelesi kesildi. Protokol üyeleri ve davetlilere ikramda bulunmasıyla açılış töreni son buldu.