25 Aralık 2019 ODAMIZ VE TOBB MEYBEM A.Ş. TARAFINDAN, 2.EL OTO ALIM SATIM SINAVLARI DÜZENLENİYOR.

24/12/2019 Salı günü Odamız ve TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından 2. El Oto Alım Satım sinavları başladı. 2 aşamada gerçekleştirilen sınavların ilki Odamız Konferans Salonunda yazılı olarak gerçekleştirildikten sonra Uygulama sınavı için adayların bir bölümü Keleşsan Keleşler Fiat Bayii'nde hazır bulundular. 2 gün sürecek sınavlarda 25 aday yer aldı. Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş sınava giren tüm adaylara başarılar diledi.