KDZ EREĞLİ’DEN SURİYE İDLİB’E İNSANİ YARDIM TIR’LARI YOLA ÇIKTI

31 Ocak 2020 KDZ EREĞLİ’DEN SURİYE İDLİB’E İNSANİ YARDIM TIR’LARI YOLA ÇIKTI

Kdz Ereğli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ereğli Şubesi’nin organizasyonuyla “Yolun İyilik Olsun” yardım kampanyası kapsamında Toplanan 2 tır dolusu muhtelif gıda malzemesi, kıyafet, ayakkabı, Battaniye ve halı gibi eşyalar yola çıkmak için hazırlandı.
Bozhane Camii önünde düzenlenen törene Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ve vatandaşlar katıldı.
Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ve Kdz Ereğli İlçe Müftüsü Recai Albayrak yaptıkları konuşmalarda, Türk halkının yardımseverliğine teşekkür ederken, Türk Silahlı Kuvvetlerimize de başarılar diledi.
Toplanan yardım malzemeleri Konuşmanın ardından yapılan dua ile Suriye’ye doğru yola çıktı.