KDZ. EREĞLİ TSO ÖĞRENCİLERE 6 BİN ADET KİTAP DAĞITTI

20 Nisan 2020 KDZ. EREĞLİ TSO ÖĞRENCİLERE 6 BİN ADET KİTAP DAĞITTI


Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.yılını COVID-19 Virüsü sebebiyle evlerinde kutlayacak olan öğrencilere 6 bin adet kitap hediye etti.
Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılını evlerinde geçirecek olan çocuklara 6 bin adet kitap hediye etme kararı aldıklarını söyledi. Kitapların teslimi için Kdz. Ereğli Bahçelievler İlkokulu’nda düzenlenen törene Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İlçe Milli eğitim Müdürü İsmail Aksoy, bazı okul müdürleri ile Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Türk, Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Tasin Tanyıldız, Özgür Erdoğan, katıldılar.
Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu düşüncelerinden dolayı Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ile TSO Yöneticilerine teşekkür etti.
Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş “ bu yıl çocukların 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı evlerinde geçirecek olmalarından dolayı Yönetim Kurulu olarak karar alıp çocuklara 6 bin adet kitap hediye ettiklerini söyledi. Kitaplar okul müdürleri tarafından öğrencilerin evlerine 2 gün içerisinde teslim edilecek” dedi.
Hazırlanan kitapları Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy’a teslim edildi.
Kaymakam Çorumluoğlu’da yaptıkları bu projeden dolayı Kdz. Ereğli TSO adına Başkan Arslan Keleş’e teşekkür plaketi takdim etti.


Fotoğraflar