22 Haziran 2020 KARADENİZ EREĞLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ARSLAN KELEŞ, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ile birlikte  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete katılan  heyet, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a ilçenin içinde bulunduğu durum ve bakanlığın alanındaki proje ve yatırımları anlatarak taleplerini ilettiler.