ODAMIZ TARAFINDAN, OTOMOTİV BOYACISI VE OTOMOTİV KAPORTACISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGE SINAVLARI DÜZENLENECEK.

27 Ocak 2021 ODAMIZ TARAFINDAN, OTOMOTİV BOYACISI VE OTOMOTİV KAPORTACISI MESLEKİ YETERLİLİK BELGE SINAVLARI DÜZENLENECEK.
Odamız tarafından, Otomotiv Boyacısı ve Otomotiv Kaportacısı Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları düzenlenecek olup,

Odamız tarafından, Otomotiv Boyacısı ve Otomotiv Kaportacısı Mesleki Yeterlilik Belgesi Sınavları düzenlenecek olup, Sınava girecek adayların, Iban sahibi olarak TOBB MEYBEM A.Ş. İş Bankası Akay Şubesi: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36 Iban Numarasına, Otomotiv Boyacısı 1000(Bin) TL - Otomotiv Kaportacısı 1000(Bin) TL ücretleri yatırarak Banka Dekontu, 2 adet vesikalık resim ve  Kimlik fotokopisini   15 ŞUBAT 2021 PAZARTESİ gününe kadar Odamıza teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca Odamız tarafından kendilerine verilmek üzere hazırlanan Başvuru Formlarını doldurarak ıslak imzalı şekilde teslim etmeleri gerekmektedir. Ödeme yapılırken açıklama kısmına “AD-SOYAD , OTOMOTİV BOYACISI SEVİYE 4 YADA OTOMOTİV KAPORTACISI SEVİYE 4 , MESLEKİ YETERLİLİK SINAV ÜCRETİ” yazılmalıdır.

 

Bilindiği üzere bu sektörlerde Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunludur. Çalışanlar sınavda başarılı oldukları takdirde sınav ücretlerini geri iade alabileceklerdir. Ayrıca işveren belge sahiplerini işletmelerinde istihdam etmeleri halinde ya da çalışanlarına belge aldırdıklarında Sigorta Pirimi İşveren Hissesi kısmı belirli sürece devlet tarafından ödenmektedir.

         Hem Otomotiv Boyacısı hem de Otomotiv kaportacısı olarak çalışan ya da çalışacak olanlar, her iki belgeyi de almak durumundadır. Fakat tek belge için teşvikten yararlanabilmektedir. Detaylı bilgi almak için Tel: 323 0 333 Dahili:127 - 129 numaralı telefondan Adnan Tekneci ya da Kubilay Arslangörür ile irtibata geçebilir veya https://www.ereglitso.org.tr/haber/773-odamiz-tarafindan-otomotiv-sektorune-yonelik-mesleki-yeterlilik-belge-sinavlari-duzenlenecek. Linki üzerinden web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.